maanantai 24. maaliskuuta 2014

Nähtävyyksiä osa 2

Delfiininäytös Selwo Marinassa, Benalmadenassa.
  
Lähellä lintupuistoa.
Loman ensimmäinen viikko meni vielä viileässä tuulessa, mutta toisella viikolla alkoi selvästi lämpimämpi jakso. Lämmön huomaa erityisesti öissä ja aamuissa; lämpöpumppua ei ole enää tarvittu. 

Jälkimmäisellä lomaviikolla nähtiin eri kokoonpanoissa Torremolinoksen krokotiilipuisto, Benalmadenan delfinaario ja lintupuisto, vietettiin aikaa Patteripuistossa, sekä mittailtiin pitkät matkat Fuengirolan rantaviivaa ja lämmöstä vilkastuneita katuja.

Kohti rantaa.

Mutta rankkaahan se lomakin on pidemmän päälle. Esikoinen kysyi taannoin: "Milloin ois taas semmosta että ois ruoka uunissa ja mentäis leikkipuistoon?" 

Huomenna.


3 kommenttia:

  1. Paljon jäi siis vielä nähtävää joten uudelleen on päästävä =) Varmasti jo väsyttää monen viikon sukulaisvierailut pieniä! Toivottavasti arki on palannut uomiinsa teillä ja rauhoittunut.

    Enää ei mene kauan kun taas nähdään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis upeaa aikaa oli tämä lomajakso, just tänään ajattelin ettei aikaisempina vauva-aikoina näin ole tullut touhuttua. Oleminen "valmiiksi kohteessa" on mahdollistanut paljon. Lomatekemistä löytyy ihan arkipäiväänkin, ehkä vähän uutta asennetta otetaan tästä koko loppuajalle!

      Poista