torstai 9. toukokuuta 2013

Aasinkorva

Ystäväni muutti perheensä kanssa Englantiin pian vuosi sitten. Kodintavaroiden "lähtöselvityksessä" meille päätyi pino kirjoja ja amppelikukka, aasinkorva. Kasvi pääsi aurinkoiselle paikalle keittiömme ikkunaan ja on voinut hyvin. Jälkikasvuakin on tullut, kiivaaseen tahtiin kasvavat, riippuvat varret ovat jo useasti hiponeet pöydän ääressä istujia, ja anoppini leikkasi kasvista komeat pistokkaat.

Soitto vuokraemännälle ratkaisi suunnitelmamme tämän asunnon suhteen. Sanomme tämän kotoisasti seitsemän vuotta palvelleen kolmion irti elokuun loppuun. Kesäksi tiedossa on siis tavaroiden karsintaa ja varastointia. Piano pääsee talveksi hyvään kotiin ystäväperheen luo.

Mutta aasinkorva. Siinä tuntuu olevan taika. Että mekin, vastoin kaikkia odotuksia ja tässä elämäntilanteessa päädymme muuttamaan määräajaksi ulkomaille. Kuka lähtee seuraavana? Kuka ottaa aasinkorvan? ;-)

6 kommenttia:

  1. Voihan aasinkorva! Meillä on tarjolla koti aasinkorvalle, jospa se lähettäis meidätkin maailmalle =)Saatte sen sitten takaisin kun palaatte tälle maankamaralle.

    VastaaPoista
  2. Elämässä täytyy ottaa välillä riskejä jotta haaveet toteutuisi.. Eihän sitä tiedä vaikka uusi koti suomessa olisiki parempi.. Miusta kyllä tuntuu että tänne ette enää palaa.. Miulla ainakin tuli sellanen olo espanjassa viikossa että hei täällähän vois vaikka asua ja haikeena (itku kurkussa) kotia palattiin.. Miulle voi laittaa jotai kivoja huonekaluja "hoitoon" 7kk

    VastaaPoista
  3. Saat Milla "hoitoon" mitä vaan kalustetta, osan vaikka kokonaan omaksi! :)

    VastaaPoista
  4. Olipa yllätys kuulla tänään suunnitelmistanne! Peukut ja varpaat pystyyn että kaikki sujuu hyvin, haleja Mikkelistä <3 terkkuja mun kummipojalle ja teidän pienille!

    VastaaPoista
  5. Kyllä mullekin aasinkorva kelpais, jos sen siivellä ulkomaille pääsee! Tosin meillä se kyllä kuolis varmasti, eikä kukaan koskaan ikinä pääsis minnekään!

    VastaaPoista
  6. Kuinka sitten kävikään... Kasvin nykyisestä sijainnista ei ole tietoa, mutta perhe jonka silloiseen vantaalaiseen kotiin annoimme aasinkorvan, asuu tällä hetkellä Malesiassa!

    VastaaPoista